Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.y.s. Pro Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigla metalica
245 lei
Brand
Tip lindab
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Å¢igla metalicã  destinatã construcÅ£iilor civile este produsã din tablã de oÅ£el de cea mai bunã calitate, în conformitate cu standardele europene de producÅ£ie, toleranţã ÅŸi inspecÅ£ie, astfel:

EN 10327 – standard producţie tablã zincatã
EN 10143 – standard toleranţã
EN 10243 – standard inspecţie

Tabla este acoperitã cu un strat de polyester – strat care permite rezistenţã la UV, rezistenţã la coroziune, precum şi rezistenţã la agenţi agresivi.
Aspectul tablei – semi-strãlucitoare, puţin strãlucitoare sau matã.


Informaţii tehnice


Caracteristici produs:

•lăţime tablă – iniţială/utilă: 1250/1104 mm;
•înălţime cută: 24.2 mm
•culoare: orice culoare din paletarul RAL

Avantajele produsului

Economice – pe termen lung, sistemele de învelitori metalice se dovedesc a fi cele mai economice, având în vedere economiile generate de:
•timpii şi costurile aferente montajului: ţigla metalicã se produce la dimensiuni customizate pe fiecare proiect, la orice lungime între 0,8m pânã la 12m. În acest fel, timpii şi costurile (manopera) pentru montaj sunt mult mai mici în comparaţie cu alte produse.
•Costuri aproape  zero generate de pierderi de materiale (deÅŸeuri rezultate din montaj) graÅ£ie posibilitãţii de customizare a produselor pe fiecare proiect în parte
•Costuri zero generate de întreţinere datoritã stratului de polyester
•Consumul mai mic de energie electricã cu cca 30% - 40% ca urmare a utilizãrii aparatelor producãtoare de aer condiţionat în condiţii de temperaturã ridicatã. În cazul folosirii unor culori deschise, stratul de vopsea cu rezistenţã la UV, aplicat pe tabla de oţel zincatã are rolul de a reflecta energia solarã fãrã ca aceasta sã fie transferatã în interiorul locuinţei.
•Nivelul primelor de asigurare – sunt ţãri unde prima de asigurare a unei locuinţe dotate cu acoperiş metalic este cu cca 30% mai micã faţã de asigurarea unei locuinţe dotate cu alte sisteme de acoperiş.
Etanşeitate – datoritã modului de îmbinare a plãcilor (sistemul de suprapunere), a canalului de drenare se asigurã o etanşeitate perfectã care nu permite realizarea condensului.

Durabilitate – practic nu existã alt material mai rezistent la variaţiile de temperaturã cald-rece, vânt, ploaie, gheaţã, zãpadã decât tabla zincatã prevopsitã. Tabla prevopsitã are o garanţie de rezistenţã de pânã la 30 ani şi chiar 50 ani dacã stratul de vopsea ajunge la 50 microni.

Acoperire uşoarã – greutatea materialelor solicitate pentru acoperirea cu ţiglã metalicã a unui acoperiş este de la 1/8 la 1/3 mai uşoarã decât în cazul materialelor convenţionale (ceramicã şi ţiglã din beton).

Aspect – ţigla metalicã are un aspect arhitectural

Conţinut reciclabil – ecologic – tabla este 100% reciclabilã atunci când este înlãturatã de pe acoperiş
Din Gura in Gura